EK2
Ge din gåva med:EnglishRussian


Nu släpper vi nya livetsord.se!

Mot slutet av denna vecka släpper vi en helt ny version av vår hemsida. Det är ett stort projekt som nu går mot sitt slut, och mycket energi har lagts på att ta fram ett format som är både användarvänligt och modernt. Responsivitet och ökad användarvänlighet har stått högt upp på listan under utvecklingsprocessen.  

Vi la sex månader under 2012 på att studera statistiken för livetsord.se, för att få en uppfattning om vilka delar av hemsidan som är viktigast för våra användare. Utifrån det har vi gjort en totalrenovering som jag tror kommer resultera i en bättre upplevelse, både visuellt och praktiskt. Det är förstås en utmaning att göra om en hemsida som så många har en stark relation till, men jag är mycket nöjd med vad vi producerat, och jag tror att användarna kommer att bli det också. Nya livetsord.se blir en värdig presentation av en underbar församling, och ett underbart evangelium!

-Fredrik Lundqvist, webbstrateg  

Under 2013 kommer vi att fortsätta arbetet hemsidan, och släppa nya funktioner undan för undan.


Dela ut på:

SENASTE NYHETER

VECKANS HÄNDELSER
ÖPPETIDER I BOKSHOPPEN

Måndag-fredag 9.30-14.00
Onsdag 18.30-19.00 samt efter gudstjänsten
Söndag efter gudstjänsten (ca 12-14)

Följ oss


Missions-
Magazinet

Prenumerera
gratis
eller läs
online!


 
Nyfiken på den kristna tron?

Gå en Alphakurs - en tio veckors grundkurs i den kristna tron. Kurser finns för både ungdomar, "unga vuxna"/studenter och vuxna.

Församlingsgården 
    
Ribbingebäck

Upptäck missionen

Upptäck Livets Ords världsvida missionsarbete. Klicka dig runt i den interaktiva kartan och upptäck vad Gud gör runt om i världen.

FÖRSAMLING
MISSION

En väckelse pågår i Ryssland. En våg av nya församlingar startas av tidigare narkomaner som idag är radikala lärjungar i Herrens tjänst.

Se videoreportage om arbetet i Vietnam.

Annonser:

Ekonomicenter
tryggare uppsala


Livets Ord Företagspartner