Israelresan 2013
Ge din gåva med:EnglishRussian
Översikt Jubileumsboken

Livets Ord 30 år

Historisk tillbakablick i Jubileumsbok

I och med söndagsgudstjänsten den 26 maj firar Livets Ord 30 år som församling. Under pompa och ståt kommer vi blicka tillbaka på de händelserika år som format oss till det vi är idag. Lagom till firandet kommer också en stor Jubileumsbok att tryckas – 240 sidor av ögonblicksbilder, texter och vittnesbörd om Livets Ord. Under de senaste sex veckorna har församlingsmedlemmar skickat in bilder och berättelser till boken och en produktionsgrupp på elva personer har jobbat hårt för att sammanställa allt material till en unik Jubileumsbok.


I många veckor har flitens lampa lyst inne i Livets Ords tv-studio som blivit en tillfällig bokredaktion. På väggen sitter utskrifter av bokens uppslag uppsatta i prydliga rader och en mängd gamla arkivskåp med bilder har hämtats hit för att sökas igenom efter guldkorn. Lådor med kuvert, fotoalbum och vittnesbörd som församlingsmedlemmar letat fram ur sina gömmor har också hittat hit.
- Vecka efter vecka har vi sett hur boken växer fram allt mer, säger Daniel Severin som är ansvarig för 30-årsjubileet och projektledare för boken.
- Även och det har varit intensiva veckor för att få till boken har det varit väldigt roligt. Framför allt att det ju en bok som vi i slutändan kommer ha gjort tillsammans som församling. Så många medlemmar har bidragit med sina egna bilder, minnen och vittnesbörd.

30 år är en lång tid och Gud har gjort oändligt mycket mer i och genom oss än vi någonsin kunnat ana. Boken kan självklart inte rymma allt som har hänt under åren, men den kommer ge en bra sammanfattning av milstolpar och annat som har haft stor betydelse genom åren. Tanken är att boken ska ge en bra bild av våra hjärtefrågor som församling och även lyfta fram alla fantastiska medlemmar som har gett så mycket av sin tid, engagemang och pengar så att församlingen kan vara vad vi är idag. Tänk så många hjältar det finns!
- Det här blir vårt familjealbum, som förhoppningsvis även kan välsigna och inspirera många andra utanför våra väggar, säger Daniel.   
Dela ut på:

SENASTE NYHETER

VECKANS HÄNDELSER
ÖPPETIDER I BOKSHOPPEN

Måndag-fredag 9.30-14.00
Onsdag 18.30-19.00 samt efter gudstjänsten
Söndag efter gudstjänsten (ca 12-14)

Följ oss


Missions-
Magazinet

Prenumerera
gratis
eller läs
online!


 
Nyfiken på den kristna tron?

Gå en Alphakurs - en tio veckors grundkurs i den kristna tron. Kurser finns för både ungdomar, "unga vuxna"/studenter och vuxna.

Församlingsgården 
    
Ribbingebäck

Upptäck missionen

Upptäck Livets Ords världsvida missionsarbete. Klicka dig runt i den interaktiva kartan och upptäck vad Gud gör runt om i världen.

FÖRSAMLING
MISSION

En väckelse pågår i Ryssland. En våg av nya församlingar startas av tidigare narkomaner som idag är radikala lärjungar i Herrens tjänst.

Se videoreportage om arbetet i Vietnam.

Annonser:

tryggare uppsala


Livets Ord Företagspartner