Israelresan 2013
Ge din gåva med:EnglishRussian

Livets Ords Teologiska Seminarium

Ny intensivkurs med Carl-Erik Sahlberg

Den 20-24 maj erbjuder Livets Ords Teologiska Seminarium (LOTS) intensivkursen "Församlingstillväxt och församlingsplantering" med lärare Carl-Erik Sahlberg. Kursen tillämpar grundläggande metoder kring församlingstillväxt, både till världsmissionen och för den lokala församlingen och studierna berör evangelisation, mission, fortbildning, och ledarskap. Kursen är öppen både för den som vill ta poäng och för åhörare till rabatterat pris. Carl-Erik Sahlberg är tidigare kyrkoherde i S:ta Clara kyrka i Stockholm och känd för att ha gjort den tidigare folktomma S:ta Clara till en blomstrande, kristen oas mitt i Stockholm.


En ovanlig kombination av evangelisk förkunnelse, rikt gudstjänstliv och arbete bland de utslagna resulterade i att Clara kyrka inte bara fylls vid söndagens högmässa utan når långt utanför kyrkmurarna med ett budskap om Guds kärlek i ord och handling.
- Det är en stor förmån att få välkomna Carl-Erik Sahlberg som lärare, säger Anders Gerdmar, rektor för Livets Ords Teologiska Seminarium.
- Kombinationen av hans bakgrund i S:ta Clara och hans akademiska kompetens gör honom till ett spännande tillskott till lärarstaben.

Sahlberg är även docent i kyrkohistoria vid Uppsala universitet och har skrivit böcker som handlar om mission och församlingstillväxt. Idag är han bosatt i Tanzania där han verkar som missionär tillsammans med sin fru.

För frågor som rör ansökningsprocessen, registrering, och avgifter så besök www.loteol.se/church eller maila vårt kontor office@loteol.se  
Sista anmälningsdatum är 1 maj


Carl-Erik Sahlberg
Dela ut på:

SENASTE NYHETER

VECKANS HÄNDELSER
ÖPPETIDER I BOKSHOPPEN

Måndag-fredag 9.30-14.00
Onsdag 18.30-19.00 samt efter gudstjänsten
Söndag efter gudstjänsten (ca 12-14)

Följ oss


Missions-
Magazinet

Prenumerera
gratis
eller läs
online!


 
Nyfiken på den kristna tron?

Gå en Alphakurs - en tio veckors grundkurs i den kristna tron. Kurser finns för både ungdomar, "unga vuxna"/studenter och vuxna.

Församlingsgården 
    
Ribbingebäck

Upptäck missionen

Upptäck Livets Ords världsvida missionsarbete. Klicka dig runt i den interaktiva kartan och upptäck vad Gud gör runt om i världen.

FÖRSAMLING
MISSION

En väckelse pågår i Ryssland. En våg av nya församlingar startas av tidigare narkomaner som idag är radikala lärjungar i Herrens tjänst.

Se videoreportage om arbetet i Vietnam.

Annonser:

Ekonomicenter
tryggare uppsala


Livets Ord Företagspartner