EK1
Ge din gåva med:EnglishRussian
Israel Total

Succé för årets unika Israelupplevelse

Om bara någon vecka drar årets stora Israelupplevelse igång – Israel Total. För första gången anordnar Livets Ord denna tre månader långa kurs om det bibliska och moderna Israel, på plats i Jerusalem. Intresset har varit stort och de nära 30 platserna är redan uppbokade.
- Vi har anmälda från världens alla hörn, berättar Roar Sörensen, ansvarig för Livets Ords Israelarbete.

Kina, Etiopien, Ryssland, England och USA är bara några av de länder som finns representerade i premiärkullen av elever på Israel Total. Detta blir en unik möjlighet för dem att se, uppleva och lära sig helheten av landet där Jesus själv vandrade på gatorna.
- De ser verkligen fram emot våren, berättar Roar som varit i kontakt med alla elever.
- De kommer få undervisning om bibliska ämnen och det historiska Israel men även få en förståelse för det moderna Israel genom utflykter och det faktum att de faktiskt bor mitt i Jerusalems stadsliv och myller.


- Vi kommer bland annat besöka arkeologiska laboratorier, Knesset, träffa rabbiner och samtala med troende soldater, och såklart bada i Döda havet. Det här kommer bli en upplevelse de sent ska glömma och ge dem en unik förståelse för Israel och Guds tankar med landet och det judiska folket.

Redan nu planeras det för en ny omgång av Israel Total nästa vår och även en kortare intensivvariant för pastorer.
- Vi vill även erbjuda pastorer att komma och få denna upplevelse av landet, men under lite kortare tidsperiod då det kan vara svårt för dem att vara borta länge från sina församlingar, säger Roar. Döda havet

Dela ut på:

SENASTE NYHETER

VECKANS HÄNDELSER
ÖPPETIDER I BOKSHOPPEN

Måndag-fredag 9.30-14.00
Onsdag 18.30-19.00 samt efter gudstjänsten
Söndag efter gudstjänsten (ca 12-14)

Följ oss


Missions-
Magazinet

Prenumerera
gratis
eller läs
online!


 
Nyfiken på den kristna tron?

Gå en Alphakurs - en tio veckors grundkurs i den kristna tron. Kurser finns för både ungdomar, "unga vuxna"/studenter och vuxna.

Församlingsgården 
    
Ribbingebäck

Upptäck missionen

Upptäck Livets Ords världsvida missionsarbete. Klicka dig runt i den interaktiva kartan och upptäck vad Gud gör runt om i världen.

FÖRSAMLING
MISSION

En väckelse pågår i Ryssland. En våg av nya församlingar startas av tidigare narkomaner som idag är radikala lärjungar i Herrens tjänst.

Se videoreportage om arbetet i Vietnam.

Annonser:

tryggare uppsala


Livets Ord Företagspartner