Ge din gåva med:EnglishRussian

Böneämnen

Vi vet att Gud svarar på bön!

I samband med varje gudstjänst i församlingen ber vi för de böneämnen som vi får in från människor över hela landet. Det kan vara sjuka som behöver bli friska, arbetslösa som vill ha en anställning, äktenskap och familjer som är i kris, omöjliga ekonomiska situationer som behöver lösas eller, det mest grundläggande av allt, människor som behöver frälsning.

Jesus säger
: Bed så ska ni få, sök så ska ni finna, bulta och dörren ska öppnas för er. Var och en som ber, han får, och den som söker han finner, och för den som bultar ska dörren öppnas. Vem bland er ger sin son en sten, när han ber om bröd, eller en orm när han ber om fisk? Om ni som är onda förstår att ge era barn goda gåvor, hur mycket mer skall då inte er Fader i himlen ge det som är gott åt den som ber honom. (Matteus evangelium kapitel 7, vers 7-11)

Om du vill att vi ska be för dig på nästa gudstjänst är du välkommen att skriva in ditt böneämne här nedan. Hör gärna av dig igen när du fått ditt bönesvar!

Du kan också skicka in ditt böneämne med ditt vanliga e-postprogram till bon@livetsord.seSkicka in ditt böneämne

Min e-postadress (frivillig):
Böneämne:
Töm 
Tacksägelse!

Berätta om vad Gud har gjort!SENASTE NYHETER

VECKANS HÄNDELSER
ÖPPETIDER I BOKSHOPPEN

Måndag-fredag 9.30-14.00
Onsdag 18.30-19.00 samt efter gudstjänsten
Söndag efter gudstjänsten (ca 12-14)

Följ oss


Missions-
Magazinet

Prenumerera
gratis
eller läs
online!


 
Nyfiken på den kristna tron?

Gå en Alphakurs - en tio veckors grundkurs i den kristna tron. Kurser finns för både ungdomar, "unga vuxna"/studenter och vuxna.

Församlingsgården 
    
Ribbingebäck

Upptäck missionen

Upptäck Livets Ords världsvida missionsarbete. Klicka dig runt i den interaktiva kartan och upptäck vad Gud gör runt om i världen.

FÖRSAMLING
MISSION

En väckelse pågår i Ryssland. En våg av nya församlingar startas av tidigare narkomaner som idag är radikala lärjungar i Herrens tjänst.

Se videoreportage om arbetet i Vietnam.

Annonser:

Ekonomicenter
tryggare uppsala


Livets Ord Företagspartner